Click here for English

Hola! Fijn dat je er bent ❤️.

Ik ben Nicoline Schipper. Transformatief Business Coach wonend en werkend in Spanje waar ik in 2021 naar toe ben ge-emigreerd. Ik werk hier als coach (zowel als business coach als coach persoonlijke ontwikkeling) en organiseer coaching retraites en workations op gebied van marketing en strategie in ons Luxury Boutique Retreat Casa Coline.

Ik ben marketeer pur sang en ondernemer in hart en nieren. Gewerkt bij één van de meest toonaangevende marketing organisaties L'Oréal waar ik marketing directeur was om vervolgens meer dan 10jaar mijn eigen marketing, communicatie en PR bedrijf te runnen in amsterdam (inmiddels verkocht).

In de loop der tijd heb ik deze ervaring en kennis uitgebreid met inmiddels 6 verschillende coach opleidingen en help ik al weer ruim 5 jaar mensen op gebied van ondernemerschap, business én persoonlijke ontwikkeling.

Mijn aanpak: In mijn coaching en retraites/ workations combineer ik het beste van beide werelden: de zakelijke kant en de persoonlijke kant. Ik begrijp als geen ander dat een dijk van een strategie en marketingplan essentieel is voor zakelijk succes, maar ook dat persoonlijke blokkades je kunnen belemmeren in je groei en succes als mens én ondernemer. Ik bied daarom een strategische, doelgerichte en creatieve aanpak op het gebied van business en marketing, en een diep transformerende benadering op persoonlijk vlak. Zo help ik ieder hun eigen belemmeringen te overwinnen en hun droomleven en -business te realiseren.

Mijn zone of genius? Ik ben creatief, analytisch, doelgericht, pragmatisch, schakel snel en vind het heerlijk om te bouwen aan mooie merken én mensen en ze zowel op zakelijk als persoonlijk vlak te helpen.

Liefs Nicoline 💋


Coach Trajecten én Retraites/ Workations

Als dromenjager én Transformatief Business coach faciliteer ik baanbrekende coach trajecten en heerlijke retraites en workations in Spanje. Tijdens mijn trajecten en retraites combineer ik business, persoonlijke ontwikkeling, luxe en spiritualiteit. Ik noem deze aanpak #spiri-glam. Dit is mijn unieke methode, waarbij ik mijn meer dan 20 jaar business- en marketingervaring combineer met coach technieken zoals NLP, EFT, hypnose, regressie, reïncarnatie en reiki om ook mogelijke persoonlijke issues op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak aan te pakken.

Ben jij ambitieus en een aanpakker en niet bang om ook schaduwwerk te doen om jezelf verder profesionneel te ontwikkelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik kijk er naar uit om samen met jouw te werken!

KENNISMAKEN 👉

Retraite/Workation

In het heerlijke Spanje werken aan jouw business en/of jouw eigen ontwikkeling.

Coaching

Transformatieve coaching trajecten om jouw droombusiness en jouw droomleven te realiseren

Trainingen

Diverse effectieve trainingen op gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

marketing

BUSINESS COACHING

MARKETING MASTERMIND

Samen 3 maanden lang werken aan jouw bedrijf en marketing.

  • Om te groeien in omzet en klanten
  • Om het effectiever te doen zodat je resultaten ziet
  • Om jouw zichtbaarheid te vergroten
  • Om jouw verhaal duidelijk, krachtig en aantrekkelijk neer te zetten

English or Dutch spoken

Investment: From €200 now for €150 per month

Available: anytime

MEER INFORMATIE VIND JE HIER 👉

"Als je blijft doen wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg"

YES, I'M READY for CHANGE

Coaching Video's voor Ondernemers

VIDEO | OVER MIJ
- over mijn carrière
- over mij als coach
- over mijn coach traject en de retraites hier in Spanje

VIDEO | OVER JOUW GOUD
- over jouw goud herkennen als ondernemer
- over trots zijn op jezelf en jouw expert status uit stralen
- over mijn zojuist ontdekte goud en het nieuwe product dat gelijk daardoor 'geboren' werd.

VIDEO | OVER JEZELF EERLIJK AAN DURVEN KIJKEN

- over het ondernemerschap

- over mogelijke struggles
- over zo binnen zo buiten

Meer videos vind je op mijn instagram pagina

Heb een vraag? Leuk! Plan hier geheel vrijblijvend een kenningsmakingsgesprek in!

GRATIS TIPS

DOELEN BEREIKEN

VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID

Wil jij van Droom naar Werkelijkheid in 2024?

Schrijf je dan nu in om maandelijks van mij inspiratie en tips te krijgen hoe jij jouw professionele doelen kan gaan realiseren!

Maak in 2024 van jouw dromen daadwerkelijk jouw bestemming!

MELD JE HIER GRATIS AAN 👉

Luxury Boutique Retreat

Casa Coline

Javea, Spanje

Wonen en werken in Spanje was voor mij een lang gekoesterde wens en droom totdat die in het voorjaar van 2021 werkelijkheid werd.

Emigreren en mijn hart achterna: één van de beste beslissingen die ik had kunnen nemen. Tijdens ons emigratie avontuur ben ik samen met Ferry, mijn man onze Boutique Retreat Casa Coline gestart in Javea aan de Costa Blanca (tussen Valencia en Alicante).

Hier kan je lekker relaxen en vakantie vieren óf heerlijk op retraite of workation. 🌴🌞.

Hasta luego Nicoline & Ferry💋

Op vakantie bij Casa Coline 👉

Kennismaken? Leuk!

Plan hieronder direct zelf onze kennismaking in.

Ik kijk er naar uit!

Hasta luego,

Nicoline Schipper

Dromenjager en Transformatief Business Coach

Hola! Fijn dat je er bent ❤️.

Ik ben Nicoline Schipper

Ik ben marketeer pur sang en ondernemer in hart en nieren. Gewerkt bij één van de meest toonaangevende marketing organisaties L'Oréal waar ik marketing directeur was om vervolgens meer dan 10jaar mijn eigen marketing, communicatie en PR bedrijf te runnen in amsterdam (een paar jaar geleden verkocht).

In de loop der tijd heb ik deze ervaring en kennis uitgebreid met inmiddels 6 verschillende coach opleidingen en help ik al ruim vijf jaar ondernemers als transformatief business coach op gebied van ondernemerschap, business én persoonlijke ontwikkeling.

Mijn aanpak: In mijn coaching en retraites combineer ik het beste van beide werelden: de zakelijke kant en de persoonlijke kant. Ik begrijp als geen ander dat een dijk van een strategie en marketingplan essentieel is voor zakelijk succes, maar ook dat persoonlijke blokkades je kunnen belemmeren in je groei en succes als ondernemer. Ik bied daarom een strategische, doelgerichte en creatieve aanpak op het gebied van business en marketing, en een diep transformerende benadering op persoonlijk vlak. Zo help ik ondernemers hun eigen belemmeringen te overwinnen en hun droomleven en droombusiness te realiseren.

Mijn zone of genius? Ik ben creatief, analytisch, doelgericht, pragmatisch, schakel snel en vind het heerlijk om te bouwen aan mooie merken, diensten én mensen en te helpen bij hun strategie, marketing, positionering en productaanbod.

Op dit moment woon ik in het mooie Spanje waar ik coach (zowel online als op lokatie), retraites en workations organiseer en Casa Coline - een Luxury Boutique Retreat - run samen met mijn man Ferry.

Liefs Nicoline 💋

Retraite Spanje - Nicoline Schipper

RETRAITES

WORKATIONS

COACHING

Als dromenjager én Transformatief Business coach faciliteer ik baanbrekende coach trajecten en waanzinnige retraites en workations in Spanje. Tijdens mijn trajecten en retraites combineer ik business, persoonlijke ontwikkeling, luxe en spiritualiteit. Ik noem deze aanpak #spiri-glam. Dit is een unieke methode, waarbij ik mijn meer dan 20 jaar business- en marketingervaring combineer met coach technieken zoals NLP, EFT, hypnose, regressie, reïncarnatie en reiki om persoonlijke issues op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak aan te pakken.

Ben jij een aanpakker en niet bang om schaduwwerk te doen om jezelf verder te ontwikkelen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Met mijn #spiri-glam methode transformeer jij jezelf en je business.

GRATIS TIPS

DOELEN BEREIKEN

VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID

Wil jij van Droom naar Werkelijkheid in 2024?

Schrijf je dan nu in om maandelijks van mij inspiratie en tips te krijgen hoe jij jouw professionele doelen kan gaan realiseren!

Maak in 2024 van jouw dromen daadwerkelijk jouw bestemming!

Luxury Retreat

CASA COLINE

Javea, Spanje

Wonen en werken in Spanje was voor mij een lang gekoesterde wens en droom totdat die in het voorjaar van 2021 werkelijkheid werd.

Emigreren en mijn hart achterna: één van de beste beslissingen die ik had kunnen nemen. Tijdens ons emigratie avontuur ben ik samen met Ferry, mijn man onze Boutique Retreat Casa Coline gestart in Javea aan de Costa Blanca (tussen Valencia en Alicante).

Hier kan je lekker relaxen en vakantie vieren óf heerlijk op retraite of workation. 🌴🌞.

Hasta luego Nicoline & Ferry