Nieuwe Maan Ceremonie

Een nieuwe maan ceremonie ontspant, verbindt, geeft je inzichten, zet je 'aan' en helpt je te helen zodat je de beste versie van jezelf kan worden.

Tijdens mijn Nieuwe Maan Ceremonies verbinden we ons met de energie van de maan, onszelf en elkaar. We gaan naar binnen met behulp van meditaties en visualisaties en versterken de verbinding met ons hart. Dit geeft mooie inzichten en zet je kritische stemmetjes even uit, zodat je je hart volledig kunt openen en kunt voelen wat je hartenwens is.

Met klankschalen, muziek en reiki creëren we ruimte en lichtheid, terwijl de achtergrondmuziek liefdevol jouw wensen bekrachtigt en je heerlijk laat wegdromen. We gebruiken de energie van de Nieuwe Maan om onze dromen tot leven te brengen en stappen te zetten richting ons ideale leven.

De energie van de nieuwe maan is bijzonder geschikt om nieuwe intenties te zetten en zaadjes te planten voor de toekomst. Het is het perfecte moment in de maancyclus om onze dromen te manifesteren en ons leven vorm te geven zoals we dat willen.

Hou je van de magische wereld van ‘energie’  Vind je het fijn om d.m.v. meditatie, visualisatie en muziek te reflecteren, vooruit te 'dromen' tijdens en je te verbinden met gelijkgestemden?

Dan hoop ik je te mogen verwelkomen tijdens één van mijn Nieuwe Maan Ceremonies.

Hasta luego!

Liefs Nicoline
Dromenjager en Transformatief Coach

"Ik ben gisteren voor de tweede keer bij de Nieuwe Maan sessie van Nicoline geweest en wederom was het een avond die met liefde was voorbereid en met veel intentie en aandacht werd verzorgd. In een prachtige ruimte, met fijne geuren, muziek en warmte begeleid Nicoline je langs het pad van nieuwe intenties en healing. Een aanrader voor een ieder die hier voor open staat.."

- Mina Grijpma

"Ik vond dit echt een cadeautje, je begeleidde me met enthousiasme en rust door de avond. Interessant dat je ons meer vertelde over betekenis van deze maanstand. Zalige buiten locatie met een zuchtje wind, de krekels en de sterren aan de hemel… Hoe heerlijk dat alleen klanken al zulke fijne fysieke tintelingen en sensaties geven. Een bijzonder prettige ervaring. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Jeanette"

- Jeanette Prins

"Ik was radeloos afgelopen week, boos op m’n lichaam, gefrustreerd, radeloos en zo veel meer.
Ik wist niet meer hoe en wat.
Gisteravond heb je mij geholpen om rust te vinden, te kijken naar een nieuw doel want ik wilde mijn doel van mijn nieuwe bedrijf, mijn zielsmissie, niet uitstellen. Gisteravond heb ik ruimte gemaakt door jouw sessie, het is okay om dat op te schuiven en nu alleen maar te focussen op een goede gezondheid.
Vertrouwen in mijn lichaam en zelfliefde. Naar binnen keren. Dat had ik sinds afgelopen week helemaal niet meer.


Ik heb voor het eerst in 2 weken weer goed geslapen, dat ik uitgerust wakker werd. Met rust zie ik eindelijk de toekomst weer vol vertrouwen en liefde tegemoet.


Zo absurd dat op zo’n momenten pas de inzichten komen hoe belangrijk iets voor je kan zijn, jij hebt mij weer in laten zien dat ik komende tijd zo’n ceremonies vaker bij ga wonen.


Please keep shining your light like you did yesterday evening! ❤️🌸 Weet dat het veel betekent wat je doet!"

- Liever anoniem


DROMEN VANGEN

MET DE NIEUWE MAAN CEREMONIES

meditatie, visualisatie, klankschalen, journaling, sharing en reiki

Meditatie & Visualisatie

In een mooie cirkel van gelijkgestemden mediteren en visualiseren we onze plannen en dromen terwijl we werken met de krachtige en helende energie van de Nieuwe Maan 🌙

Reiki & Klankschalen

Reiki en klankschalen zorgen voor een ontspannen gevoel in lichaam en mind en hebben daarbij een helende werking zodat je je belemmerende overtuigingen kan overstijgen.

Journaling & een kaart

We journalen (schrijven). We delen verhalen (als je wilt). We manifesteren terwijl we chanten en visualiseren. En we vragen de energie om een persoonlijke boodschap door een kaart te trekken.

Data Nieuwe Maan Ceremonies

💫 7 JULI 2024 - 8pm

Nieuwe Maan in Kreeft

BOOK YOUR (JAVEA) SPOT
JULI
van €45 -> €35

💫 3 SEPT 2024 - 8pm

Nieuwe Maan in Maagd

Let op: vroeg boeken = Early Bird korting 🐣.

Check de link hierboven zelf of de ealry bird nog voor jou geldt.

Beperkt aantal plaatsen

De Nieuwe Maan Ceremonies worden gehouden bij Casa Coline in Javea, Costa Blanca Spanje

Komende data Nieuwe Maan:

 • Zaterdag 6 juli | Nieuwe maan | Kreeft | 00:57 uur
 • Zondag 4 augustus | Nieuwe maan | Leeuw | 13:12 uur (geen Ceremonie deze maand)
 • Dinsdag 3 september | Nieuwe maan | Maagd | 03:55 uur
 • Woensdag 2 oktober | Nieuwe maan met zonsverduistering | Weegschaal | 20:49 uur
 • Vrijdag 1 november | Nieuwe maan | Schorpioen | 13:46 uur
 • Zondag 1 december | Nieuwe maan | Boogschutter | 07:21 uur

Over de Nieuwe Maan Ceremonies ...

Prachtige Maanceremonie ervaren op een magische plek. Fijne veilige plek om je emoties te mogen voelen die de energie van de Maan bij je los maakt. Mooie meditataties geleid door Nicoline. Ter afsluiting ook nog een cacao ceremonie. Een aanrader.

— Caressa Jacobs

"Dankjewel! De avond was een mooie liefdevolle wegwijzer. 
Open, vrij en relaxed."

- Jeanet Pooll

"Het was een super fijne avond. Perfect zo voor Kerstmis. Lekker ontspannen de feestdagen in en met een positieve houding het nieuwe jaar tegemoet."

- Rikje Thie


Veel gestelde vragen ...

Wat kost het bijwonen van een ceremonie?

Het bijwonen van een reguliere ceremonie kost €45 per persoon en boeken kan via de boeking button op deze pagina.

Voor eventuele special editions geldt een afwijkende prijs afhankelijk van de precieze inhoud.

Hoe lang duurt zo'n avond?

Deze ceremonie zo'n 2 / 2,5 uur in totaal.

Waar in Javea precies worden deze ceremonies gehost?

Deze ceremonies worden in ons Boutique Retreat Casa Coline gehost in Javea (Calle Bermudas 14).

Bij mooi weer op ons dakterras onder de sterren en anders lekker warm binnen! Mocht je met de auto komen... je kan bij ons op het terrein parkeren.

Lig je de hele tijd tijdens een ceremonie?

Ook! Maar we beginnen meestal zittend. Een yogamatje en meditatie kussentje of een gewoon kussentje is fijn!

Wat heb ik nodig? Wat moet ik meenemen?

Jezelf, flesje water, een yoga matje, een lekker dekentje, een kussentje voor je hoofd en een schriftje om lekker in te kunnen journalen.

Is de ceremonie (op locatie in Javea) buiten?

Vanaf november tot maart ongeveer zijn de ceremonies binnen hoor, lekker de verwarming en de kaarsjes aan en flikkerend. In de zomermaanden vieren we de maan energie natuurlijk wel lekker op het dakterras onder de sterren ✨

Waarom met de nieuwe maan en niet de volle maan?

Twee redenen:
1. Er zijn al veel volle maan sessies en ik doe graag iets bijzonders
2. Nieuwe maan is het begin van een nieuwe ronde van mogelijkheden en is het moment om plannen te maken, intenties te zetten en zaadjes te planten voor de toekomst.

Het is een wat positiever geladen moment voor mij.

Hi! Ik ben Nicoline

Dromenjager en NLP & Transformatie Coach

Ik geloof dat alles mogelijk is. Wat je droom ook is.

Ik geloof dat omdat ik zelf mijn eigen droom heb weten te realiseren! Iets wat vooraf nogal een té grote droom leek als ik heel eerlijk ben maar die in april 2021 wel werkelijkheid werd toen ik naar Javea in Spanje emigreerde en daar een nieuw leven en een nieuw bedrijf begon.

Jouw droom is waarschijnlijk een andere. Ieder mens is immers anders.

Maar ik weet wel heel zeker dat ook jouw droom werkelijkheid kan worden als je er maar in gelooft, stappen blijft zetten in de goede richting en hulp inschakelt waar nodig.

Ik ben iemand die aan de ene kant heel down to earth en van 'het aanpakken' is, maar ook iemand die in alles voelt dat er meer is dan ik met het blote oog kan zien. Ik werk zowel met actieplannen, deadlines als met de wet van de aantrekkingskracht en het energieveld om ons heen.

En ik voel aan alles dat de Maan en de Nieuwe Maan in het bijzonder van groot belang is bij het realiseren van jouw doelen en dromen. Sterker nog: onlangs liet iemand mij een maand na een nieuwe maan ceremonie haar doelstellingen zien die ze toen had opgeschreven. En wat bleek - tot haar eigen ongeloof - bijna al haar doelen waren bereikt.

Magisch niet ✨💫.

Heb je vragen over de maan of mijn maan ceremonies? Of wil je wellicht een persoonlijke coaching sessie of een prive ceremonie of retraite met een groepje vriend(inn)en organiseren? Het kan allemaal 🙏

Stuur me gerust een berichtje via nicoline@nicolineschipper.com. Happy to help!

Ik hoor graag van je, groetjes Nicoline


English below

New Moon Ceremony

A New Moon ceremony relaxes, connects, provides insights, ignites your inner self, and helps you heal so that you can become the best version of yourself.

During my New Moon ceremonies, we connect with the energy of the moon, ourselves, and each other.

Through meditations and visualizations, we go inward and strengthen the connection with our hearts.

This process brings forth beautiful insights and temporarily silences our critical inner voices, allowing our hearts to fully open and feel our deepest desires.


With the help of singing bowls, music, and Reiki, we create space and lightness, while the background music lovingly empowers your intentions and allows you to drift away into a state of bliss. We harness the energy of the New Moon to bring our dreams to life and take steps towards our ideal lives.

The energy of the New Moon is particularly suitable for setting new intentions and planting seeds for the future. It is the perfect moment in the lunar cycle to manifest our dreams and shape our lives according to our desires.

Do you enjoy the magical world of 'energy'?

Do you find it comforting to reflect, dream forward, and connect with like-minded individuals through meditation, visualization, and music?

Then I hope to welcome you to one of my New Moon Ceremonies.

Hasta luego!
With love,
Nicoline

Dromenjager &Transformational Coach

"I attended Nicoline's New Moon session for the second time yesterday, and once again, it was an evening prepared with love and provided with a lot of intention and attention. In a beautiful space, with pleasant scents, music, and warmth, Nicoline guides you along the path of new intentions and healing. Highly recommended for anyone open to it."

- Mina Grijpma

"I really considered this a gift; you guided me through the evening with enthusiasm and calm. It was interesting that you told us more about the meaning of this moon phase. A blissful outdoor location with a breath of wind, the crickets, and the stars in the sky... How wonderful that sounds alone can give such nice physical tingles and sensations. A very pleasant experience. Looking forward to the next time! Greetings, Jeanette"

- Jeanette Prins

"I was desperate last week, angry at my body, frustrated, despondent, and so much more. I didn't know what to do anymore.

Last night you helped me find peace, to look for a new goal because I didn't want to postpone the goal for my new business, my soul's mission. Last night, through your session, I made space, it's okay to push that back and now just to focus on good health. Trust in my body and self-love. To turn inward. I had completely lost that since last week.
For the first time in 2 weeks, I slept well again, waking up refreshed. With peace, I finally see the future again with confidence and love.
It's so absurd that such moments bring insights into how important something can be for you, you have made me realize that I will attend such ceremonies more often in the coming time.
Please keep shining your light like you did yesterday evening! ❤️🌸 Know that what you do means a lot!"
- Prefer to remain anonymous"

- Liever anoniem


CATCH YOUR DREAM

WITH A NEW MOON CEREMONY

an evening of meditation, visualisation, reiki, sound baths, journaling, sharing

Meditation & Visualisation

In a beautiful circle of like-minded individuals, we meditate and visualize our plans and dreams, harnessing the powerful and healing energy of the New Moon🌙

Reiki & Singing bowls

Reiki and singing bowls create a relaxing sensation in the body and mind, and they also have a healing effect that helps transcend limiting beliefs.

Journaling & cards

We journal (write). We share stories (if you wish). We manifest while chanting and visualizing. And we ask the energy for a personal message by drawing a card.

Dates for New Moon Ceremonies

💫 7 JULI 2024 - 8pm

New Moon in CANCER

💫 3 SEPT 2024 - 8pm

New Maan in VIRGO

Book early = Early Bird korting 🐣.

Check the link above yourself to see if the early bird still applies to you.

Limited spaces

The New Moon Ceremonies take place at Casa Coline in Javea, Costa Blanca, Spain.

Upcoming dates:

Saturday, July 6 | New Moon | Cancer | 00:57 hours
Sunday, August 4 | New Moon | Leo | 13:12 hours (no ceremony this month)
Tuesday, September 3 | New Moon | Virgo | 03:55 hours
Wednesday, October 2 | New Moon with Solar Eclipse | Libra | 20:49 hours
Friday, November 1 | New Moon | Scorpio | 13:46 hours
Sunday, December 1 | New Moon | Sagittarius | 07:21 hours


About the New Moon Ceremonies ...

Experience a beautiful Moon ceremony in a magical place. It's a wonderful and safe space to allow yourself to feel the emotions stirred by the energy of the Moon. Nicoline guides beautiful meditations throughout the ceremony. To conclude, there is also a cocoa ceremony. Highly recommended.

— Caressa Jacobs

"Thank you! The evening was a beautiful and loving guiding light. Open, free, and relaxed."

- Jeanet Pooll

"It was a wonderfully enjoyable evening. Perfect timing for Christmas. Going into the holidays feeling relaxed and entering the new year with a positive mindset."

- Rikje Thie


PHONE

NEW MOON CEREMONY

JAVEA, COSTA BLANCA

Tijdens mijn Nieuwe Maan Ceremonies verbinden we ons met de energie van de maan, onszelf en elkaar. We gaan naar binnen met behulp van meditaties en visualisaties en versterken de verbinding met ons hart. Dit geeft mooie inzichten en zet je kritische stemmetjes even uit, zodat je je hart volledig kunt openen en kunt voelen wat je hartenwens is.

Met klankschalen, muziek en reiki creëren we ruimte en lichtheid, terwijl de achtergrondmuziek liefdevol jouw wensen bekrachtigt en je heerlijk laat wegdromen. We gebruiken de energie van de Nieuwe Maan om onze dromen tot leven te brengen en stappen te zetten richting ons ideale leven.

De energie van de nieuwe maan is bijzonder geschikt om nieuwe intenties te zetten en zaadjes te planten voor de toekomst. Het is het perfecte moment in de maancyclus om onze dromen te manifesteren en ons leven vorm te geven zoals we dat willen.

RESERVE YOUR NEW MOON CEREMONY SPOT

"I attended Nicoline's New Moon session for the second time yesterday, and once again, it was an evening prepared with love and provided with a lot of intention and attention. In a beautiful space, with pleasant scents, music, and warmth, Nicoline guides you along the path of new intentions and healing. Highly recommended for anyone open to it."


Nieuwe Maan Ceremonie

Een avond met meditatie, visualisatie, reiki en klankschalen

Meditatie & Visualisatie

In een mooie cirkel van gelijkgestemden mediteren en visualiseren we onze plannen en dromen terwijl we werken met de krachtige en helende energie van de Nieuwe Maan 🌙


Reiki & Klankschalen

Reiki en klankschalen zorgen voor een ontspannen gevoel in lichaam en mind en hebben daarbij een helende werking zodat je je belemmerende overtuigingen kan overstijgen.


Journaling & een kaart

We journalen (schrijven). We delen verhalen (als je wilt). We manifesteren terwijl we chanten en visualiseren. En we vragen de energie om een persoonlijke boodschap door een kaart te trekken.


Nieuwe Maan Ceremonies

💫 7 JULY 2024 - 8pm

Nieuwe Maan in Kreeft

💫 3 SEPT 2024 - 8pm

Nieuwe Maan in Maagd

Let op: vroeg boeken = Early Bird korting 🐣.

Check de link hierboven zelf of de ealry bird nog voor jou geldt.

beperkt aantal plaatsen

De Nieuwe Maan Ceremonies worden gehouden bij Casa Coline in Javea, Costa Blanca Spanje

Komende data Nieuwe Maan:

 • Zaterdag 6 juli | Nieuwe maan | Kreeft | 00:57 uur
 • Zondag 4 augustus | Nieuwe maan | Leeuw | 13:12 uur (geen Nieuwe Maan Ceremonie deze maand)
 • Dinsdag 3 september | Nieuwe maan | Maagd | 03:55 uur
 • Woensdag 2 oktober | Nieuwe maan met zonsverduistering | Weegschaal | 20:49 uur
 • Vrijdag 1 november | Nieuwe maan | Schorpioen | 13:46 uur
 • Zondag 1 december | Nieuwe maan | Boogschutter | 07:21 uur

Over de Nieuwe Maan Ceremonies ...

"Prachtige Maanceremonie ervaren op een magische plek. Fijne veilige plek om je emoties te mogen voelen die de energie van de Maan bij je los maakt. Mooie meditataties geleid door Nicoline. Ter afsluiting ook nog een cacao ceremonie. Een aanrader."

— Caressa Jacobs

"Dankjewel! De avond was een mooie liefdevolle wegwijzer. 
Open, vrij en relaxed."

- Jeanet Pool

"Het was een super fijne avond. Perfect zo voor Kerstmis. Lekker ontspannen de feestdagen in en met een positieve houding het nieuwe jaar tegemoet."

- Rikje Thie


Hi! Ik ben Nicoline

Dromenjager

NLP & Transformatie Coach

Ik geloof dat alles mogelijk is. Wat je droom ook is.

Ik geloof dat omdat ik zelf mijn eigen droom heb weten te realiseren! Iets wat vooraf nogal een té grote droom leek als ik heel eerlijk ben maar die in april 2021 wel werkelijkheid werd toen ik naar Javea in Spanje emigreerde en daar een nieuw leven en een nieuw bedrijf begon.

Jouw droom is waarschijnlijk een andere.

Ieder mens is immers anders.

Maar ik weet wel heel zeker dat ook jouw droom werkelijkheid kan worden als je er maar in gelooft, stappen blijft zetten in de goede richting en hulp inschakelt waar nodig.

Ik ben iemand die aan de ene kant heel down to earth en van 'het aanpakken' is, maar ook iemand die in alles voelt dat er meer is dan ik met het blote oog kan zien.

Ik werk zowel met actieplannen, deadlines als met de wet van de aantrekkingskracht en het energieveld om ons heen.

En ik voel aan alles dat de Nieuwe Maan van groot belang is bij het realiseren van doelen en dromen. Sterker nog: onlangs liet iemand mij een maand na een nieuwe maan ceremonie haar doelstellingen zien die ze toen had opgeschreven. En wat bleek - tot haar eigen ongeloof - bijna al haar doelen waren bereikt.

Magisch niet ✨💫.

Hasta pronto, groetjes Nicoline


Veelgestelde Vragen

Wat kost het bijwonen van een ceremonie?

Het bijwonen van een reguliere ceremonie kost €45 per persoon en boeken kan via de boeking button op deze pagina. Voor special editions geldt een afwijkende prijs afhankelijk van de precieze inhoud.

Hoe lang duurt zo'n avond?

Deze ceremonie zo'n +/- 2 uur in totaal.

Waar in Javea precies worden deze ceremonies gehost?

Deze ceremonies worden in ons Boutique Retreat Casa Coline gehost in Javea (Calle Bermudas 14). Bij mooi weer op ons dakterras onder de sterren en anders lekker warm binnen! Mocht je met de auto komen... je kan bij ons op het terrein parkeren.

Waarom met de nieuwe maan en niet de volle maan?

Twee redenen:
1. Er zijn al veel volle maan sessies en ik doe graag iets bijzonders
2. Nieuwe maan is het begin van een nieuwe ronde van mogelijkheden en is het moment om plannen te maken, intenties te zetten en zaadjes te planten voor de toekomst.

Het is een wat positiever geladen moment voor mij.

Wat heb ik nodig? Wat moet ik meenemen?

Jezelf, een flesje water, een yoga matje, een lekker dekentje, een kussentje voor je hoofd en een schriftje om in te kunnen journalen.

Is de ceremonie (op locatie in Javea) buiten?

Vanaf november tot maart ongeveer zijn de ceremonies binnen hoor, lekker de verwarming aan en de kaarsjes aan en flikkerend. In de zomermaanden vieren we de maan energie natuurlijk wel lekker op het dakterras onder de sterren ✨

Lig je de hele tijd tijdens een ceremonie?

Ook! Maar we beginnen meestal zittend. Een yogamatje en meditatie kussentje of een gewoon kussentje is fijn!

English below

During my New Moon Ceremonies, we connect with the energy of the moon, ourselves, and each other. Through meditations and visualizations, we journey inward and strengthen the connection with our hearts. This process brings forth beautiful insights and quiets our critical inner voices, allowing our hearts to fully open and feel our heartfelt desires.

With the use of singing bowls, music, and Reiki, we create a sense of spaciousness and lightness. The background music lovingly empowers your desires and allows you to drift away into a dream-like state. We harness the energy of the New Moon to breathe life into our dreams and take steps towards our ideal lives.
The energy of the New Moon is particularly suitable for setting new intentions and planting seeds for the future. It is the perfect moment in the lunar cycle to manifest our dreams and shape our lives as we desire.

"I attended Nicoline's New Moon session for the second time yesterday, and once again, it was an evening prepared with love and provided with a lot of intention and attention. In a beautiful space, with pleasant scents, music, and warmth, Nicoline guides you along the path of new intentions and healing. Highly recommended for anyone open to it."


New Moon Ceremony

An evening with meditation, visualisation, reiki and singing bowls

Meditation & Visualisation

In a beautiful circle of like-minded individuals, we meditate and visualize our plans and dreams, harnessing the powerful and healing energy of the New Moon🌙


Reiki & Singing Bowls

Reiki and singing bowls create a relaxing sensation in the body and mind, and they also have a healing effect that helps transcend limiting beliefs.


Journaling & draw a card

We journal (write). We share stories (if you wish). We manifest while chanting and visualizing. And we ask the energy for a personal message by drawing a card.


Dates

New Moon Ceremonies

💫 7 JULI 2024 - 8pm

New Moon in CANCER

💫 3 SEPT 2024 - 8pm

Nieuwe Maan in VIRGO

Book early = Early Bird korting 🐣.

Check the link above yourself to see if the early bird still applies to you.

Limited spaces

The New Moon Ceremonies take place at Casa Coline in Javea, Costa Blanca, Spain.
The evening starts at 8pm.

Upcoming dates:

Saturday, July 6 | New Moon | Cancer | 00:57 hours
Sunday, August 4 | New Moon | Leo | 13:12 hours (no ceremony this month)
Tuesday, September 3 | New Moon | Virgo | 03:55 hours
Wednesday, October 2 | New Moon with Solar Eclipse | Libra | 20:49 hours
Friday, November 1 | New Moon | Scorpio | 13:46 hours
Sunday, December 1 | New Moon | Sagittarius | 07:21 hours


END PHONE