NIEUWE MAAN CEREMONIES

REALISEER JOUW DROMEN

MET BEHULP VAN DE ENERGIE VAN DE NIEUWE MAAN

Hou je van de magische wereld van ‘energie’ 

En heb jij een droom? Een wens? Een doel?

Dan is een Nieuwe Maan Ceremonie live bij Casa Coline of online iets voor jou!

De energie van de nieuwe maan is namelijk uitermate geschikt voor het zetten van nieuwe intenties en het planten van zaadjes voor de toekomst.

Tijdens mijn Nieuwe Maan Ceremonies connecten we met de energie van de maan, onszelf en elkaar. We gaan 'naar binnen' door middel van meditaties en visualisaties en versterken de verbinding met ons hart.

Dit geeft mooie inzichten en het zet je hoofd en alle kritische stemmetjes even uit en je hart volledig 'aan' zodat je je hartenwens kan horen en kan voelen wat dat voor je betekent.

Met de klankschalen en reiki ontstaat er ruimte en lichtheid en de muziek zorgt er voor dat je heerlijk wegdroomt en bekrachtigt op de achtergrond liefdevol jouw wensen.

We manifesteren met de energie van de Nieuwe Maan want het is hét moment in de maan cyclus om dromen tot leven te brengen.zodat je stappen kan gaan zetten. Dingen inwerking kan stellen en jouw droomleven kan omarmen en kan realiseren wat dat voor jou dan ook precies betekent.

Een nieuwe maan ceremonie ontspant, verbindt, geeft je inzichten, zet je 'aan' en helpt je te helen zodat je de beste versie van jezelf kan worden.

Hope to see you soon! Hasta luego online of bij Casa Coline in Javea!

Liefs Nicoline
Dromenjager en NLP & Transformatie Coach


DROMEN VANGEN

MET DE NIEUWE MAAN CEREMONIES

meditatie, visualisatie, klankschalen, journaling, sharing en reiki

1. Meditatie & Visualisatie

In een mooie cirkel van vrouwen mediteren en visualiseren we onze plannen en dromen terwijl we werken met de krachtige en helende energie van de Nieuwe Maan 🌙

2. Reiki & Klankschalen

Reiki en klankschalen zorgen voor een ontspannen gevoel in lichaam en mind en hebben daarbij een helende werking zodat je je belemmerende overtuigingen kan overstijgen.

3. Journaling & een kaart

We journalen (schrijven). We delen verhalen (als je wilt). We manifesteren terwijl we chanten en visualiseren. En we vragen de energie om een persoonlijke boodschap door een kaart te trekken.

Extra | Ceremonial Cacao

Tijdens special editions drinken we ook een kop ceremoniële cacao om je hart te openen en de connectie met jouw hart te versterken.

Wil jij jouw hartenwens voelen en jouw droom realiseren? Doe mee!


DATA Nieuwe Maan Ceremonies

💫 21 Maart 2023 - 8pm (fully booked)

💫 20 April 2023 - 8pm

💫 19 Mei 2023 - 8pm

💫 18 Juni 2023 - 8pm

De Nieuwe Maan Ceremonies zijn of bij Casa Coline in Javea of online te volgen, aan jou de keuze. Mocht je niet precies op het LIVE moment aanwezig kunnen zijn. Geen nood, de Nieuwe Maan energie is er gedurende een bepaalde tijd en je krijgt een replay zodat je de ceremonie op een ander moment zelf kan doen.

BOOK YOUR (ONLINE) SPOT
MAART
€25
BOOK YOUR (JAVEA) SPOT
MAART
(VOL GEBOEKT)

Start avond 8pm

Prachtige Maanceremonie ervaren op een magische plek. Fijne veilige plek om je emoties te mogen voelen die de energie van de Maan bij je los maakt. Mooie meditataties geleid door Nicoline. Ter afsluiting ook nog een cacao ceremonie. Een aanrader.

— Caressa

Hi! Ik ben Nicoline

Dromenjager en NLP & Transformatie Coach

Ik geloof dat alles mogelijk is. Wat je droom ook is.

Ik geloof dat omdat ik zelf mijn eigen droom heb weten te realiseren! Iets wat vooraf nogal een té grote droom leek als ik heel eerlijk ben maar die in april 2021 wel werkelijkheid werd toen ik naar Javea in Spanje emigreerde en daar een nieuw leven en een nieuw bedrijf begon.

Jouw droom is waarschijnlijk een andere.

Ieder mens is immers anders.

Maar ik weet wel heel zeker dat ook jouw droom werkelijkheid kan worden als je er maar in gelooft, stappen blijft zetten in de goede richting en hulp inschakelt waar nodig.

Ik ben iemand die aan de ene kant heel down to earth en van 'het aanpakken' is, maar ook iemand die in alles voelt dat er meer is dan ik met het blote oog kan zien.

Ik werk zowel met actieplannen, deadlines als met de wet van de aantrekkingskracht en het energieveld om ons heen.

En ik voel aan alles dat de Nieuwe Maan van groot belang is bij het realiseren van doelen en dromen. Sterker nog: onlangs liet iemand mij een maand na een nieuwe maan ceremonie haar doelstellingen zien die ze toen had opgeschreven. En wat bleek - tot haar eigen ongeloof - bijna al haar doelen waren bereikt.

Magisch niet ✨💫.

Heb je vragen over de maan of mijn maan ceremonies? Of wil je wellicht een persoonlijke coaching sessie of een prive ceremonie of retraite met een groepje vriendinnen organiseren?

Het kan allemaal 🙏

Stuur me vooral een berichtje via nicoline@coaching-club.nl

Happy to help!

Ik hoor graag van je, groetjes Nicoline

Wat anderen zeiden ...

"Het was een super fijne avond. Perfect zo voor Kerstmis. Lekker ontspannen de feestdagen in en met een positieve houding het nieuwe jaar tegemoet."

- Rikje Thie

"Dankjewel! De avond was een mooie liefdevolle wegwijzer. 
Open, vrij en relaxed."

- Jeanet Pooll

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

We've got A's for your Q's

Wat kost het bijwonen van een ceremonie?

Het bijwonen van een reguliere ceremonie kost €25 per persoon en boeken kan via de boeking button op deze pagina. Voor special editions geldt een afwijkende prijs afhankelijk van de precieze inhoud.

Hoe lang duurt zo'n avond?

Deze ceremonie zo'n 2 uur in totaal.

Waar in Javea precies worden deze ceremonies gehost?

Deze ceremonies worden in ons Boutique Retreat Casa Coline gehost in Javea (Calle Bermudas 14). Bij mooi weer op ons dakterras onder de sterren en anders lekker warm binnen! Mocht je met de auto komen... je kan bij ons op het terrein parkeren.

Waarom met de nieuwe maan en niet de volle maan?

Twee redenen:
1. Er zijn al veel volle maan sessies en ik doe graag iets bijzonders
2. Nieuwe maan is het begin van een nieuwe ronde van mogelijkheden en is het moment om plannen te maken, intenties te zetten en zaadjes te planten voor de toekomst.

Het is een wat positiever geladen moment voor mij.

Wat heb ik nodig? Wat moet ik meenemen?

Jezelf, wat water, een yoga matje, een lekker dekentje, een kussentje voor je hoofd en een schriftje om lekker in te kunnen journalen.

Is de ceremonie (op locatie in Javea) buiten?

Vanaf november tot maart ongeveer zijn de ceremonies binnen hoor, lekker de verwarming aan en de kaarsjes aan en flikkerend. In de zomermaanden vieren we de maan energie natuurlijk wel lekker op het dakterras onder de sterren ✨

Lig je de hele tijd tijdens een ceremonie?

Ook! Maar we beginnen meestal zittend. Een yogamatje en meditatie kussentje of een gewoon kussentje is fijn!

Al die afkortingen? Waar staan die eigenlijk voor?

Ik snap je voor mij is het door al mijn coach opleidingen inmiddels zo gewoon maar wellicht voor jou abracadabra daarom even de betekenis van de afkortingen:

EFT = Emotional Freedom techniek een coach methode waarbij je dmv tapping angsten loslaat.

NLP = Neuro Linguïstisch Programmeren en is een verzameling van coach technieken waarbij de basis is dat veel (bijna alles) qua gedrag, overtuigingen, dingen die je 'vind' is aangeleerd en daarmee dus ook weer af te leren is.