ONLINE TRAINING

[English not yet available as most of my online trainings are in Dutch]

Naast mijn retraites en coach trajecten bied ik ook online trainingen aan voornamelijk in het Nederlands waar je zelf mee aan de slag kan d.m.v. video's, werkboeken en opdrachten.

Praktisch elke training behandelt zowel het' hoe' als 'het durven doen'. Zichtbaarheid is bijvoorbeeld niet alleen weten hoe je dit effectief en makkelijk doet maar óók en misschien nog wel belangrijker het daadwerkelijk durven laten zien én horen van jezelf. Jouw verhaal en jouw zienswijze durven delen. Vandaar dat ik dit stuk ook graag meeneem in mijn trainingen.

Hieronder mijn trainingen op gebied van ondernemerschap, marketing en persoonlijke ontwikkeling. Alle trainingen zijn in eigen tijd en op eigen tempo te volgen.

ONDERNEMERSCHAP

Training (4 weken) | Wil jij meer klanten aantrekken met een heldere positionering voor jouw bedrijf? Een ijzersterk verhaal hebben en kunnen delen met een doelgroep die voor jou duidelijk is? Lees dan hier nu verder:

=> Investering 147€

POSITIONERING

Wie is mijn doelgroep

Training (10 dagen) | Het vinden en aanspreken van de juiste doelgroep lijkt een worsteling; je investeert tijd, geld en energie in marketing, maar het lijkt alsof je niet of niet de juiste mensen bereikt en dus onvoldoende verkoopt? Lees hier verder:

=> Investering van 97€ voor 47€


Meer en makkelijker verkopen

Training (4 weken) | Vind jij dat een bedrijf starten en laten groeien soms best een struggle kan zijn? Niet jouw vak zelf. Daar geniet je vast met volle teugen van. Maar het ondernemerschap, de marketing en vooral het krijgen van klanten … Waar vind je ze? Of vinden ze jou?

=> Investering 247€


Training (4 weken) | Wil jij met jouw product in de media. Met andere woorden zichtbaarheid in de krant, een magazine of online. Check dan hier deze leuke én effectieve PR training.

Investering €500

Maak jezelf zichtbaar als ondernemer

Training (4 weken) | Weet je dat goed zichtbaar zijn echt noodzakelijk is maar wil je er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn? Of heb je het idee dat je van alles doet aan je zichtbaarheid maar dat het niet of nauwelijks leidt tot nieuwe klanten? Deze training is voor jou!

=> Investering tijdelijk van €247 voor 147€PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Video Training (2 uur) | Wil jij jouw blokkades opruimen zodat je niet meer wordt geremd in je ondernemerschap? Met deze training tap jezelf je eigen blokkades en trauma's weg m.b.v. EFT

Investering 147€

Webinar (gratis) | Laat je als ondernemer niet klein houden door persoonlijke belemmeringen. Volg nu dit interessante gratis webinar waar ik je heel veel handvaten geef om dit te tackelen!

Data worden tzt bekend gemaakt, deelname gratis