IK ZIE JOUW

TOEKOMST!

BIG LEAP

DÉ ACCELERATOR VOOR JOUW ONDERNEMING.

VOOR ONDERNEMERS VOOR WIE MIDDELMATIGHEID GEEN OPTIE IS

Ben jij een ondernemer die het geklungel in het pierebadje zat is en klaar is om de BIG LEAP naar succes te maken? In dit exclusieve traject coach ik jou en jouw bedrijf o.g.v. Business Strategy, Positionering, Marketing en doorbreken we mogelijke persoonlijke belemmeringen die jou tegenhouden in jouw ondernemerschap.

Ja, ik ben klaar voor die BIG LEAP →

VOLUIT LEVEN

Mensen vragen wel eens wat is je drijfveer in jouw business, in jouw coaching en in jouw leven?

Waarom ben je dromenjager en doelenbereiker?

Waarom help je ondernemers als transformatief business coach bij die transformatie van droom naar werkelijkheid?

Waarom is dat zo belangrijk voor jou?

En als ik die vraag dan plat sla, is het antwoord eigenlijk heel simpel: het leven is kort, tijd is kostbaar, dus I want to make the most of it. Voor mezelf maar ik gun dat ook een ander.

Ik wil graag dat je voluit lééft in plaats van geleefd worden. Ik wil graag dat jij jouw hoogste potentieel leeft, jouw doelen verwezenlijkt en datgene doet waar je blij van wordt. Zowel zakelijk als ondernemer als privé.

Liefs Nicoline 💋


SUCCESVOLLE ONDERNEMER

Heb jij een droom als ondernemer? Een hartenwens die je lijkt te moeten volgen? Mensen helpen met datgene dat jij al weet. Goed geld verdienen met wat je leuk vind en goed kan? Online of offline?

En wil jij een echt succesvolle onderneming bouwen met datgene dat je zo aan het hart gaat.

Weet dan: ondernemen is enerzijds de juiste strategie implementeren, een aantrekkelijke positionering én opvallende marketing en lekker verkopen. En anderzijds ook een persoonlijke reis: ondernemen is jezelf ontwikkelen.

In dit coach traject werken we zowel aan jouw bedrijf als aan jou als ondernemer omdat je niet alleen moet weten hoé iets moet, wat slim is als strategie of tof als marketing, maar het ook moet doén en dúrven en dus over genoeg eigenwaarde moet beschikken om echt helemaal in die ondernemersrol te stappen.

Als jouw coach in dit traject leer ik je precies dat én samen werken we aan een bedrijf dat niet alleen succesvol is, maar ook vervulling en voldoening geeft.


RUIM PERSOONLIJKE BLOKKADES OP

Heb jij last van die kritische stemmetjes in je hoofd? Je bent niet alleen! Als ondernemer kan het lastig zijn om deze stemmen te negeren en vol vertrouwen te blijven werken aan je doelen en dromen.

Stemmetjes zoals:

 • Zijn mijn klanten wel echt tevreden? Lever ik wel voldoende waarde?
 • Is mijn bedrijf wel toekomstbestendig? Kan ik hier ook op lange termijn mijn geld mee verdienen?
 • Ik geloof in mijn product maar als het op verkopen neer komt, krijg ik gelijk rode vlekken en een bibberstem

Ze kunnen behoorlijk belemmerend zijn en je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken. Maar weet je wat het goede nieuws is? Deze stemmetjes zijn niet de waarheid.

In transformatieve coaching sessies kunnen we deze belemmerende overtuigingen aanpakken en vervangen door positieve gedachten en overtuigingen.

Je zult merken dat wanneer je deze blokkades uit de weg ruimt, je meer ruimte en vrijheid voelt om te doen waar je écht goed in bent en waar je hart ligt.

Dus waar wacht je nog op? Maak de weg vrij naar jouw dromen en start vandaag nog met het opruimen van jouw belemmerende overtuigingen.


MANIFESTEER JOUW DROOM.

Je hebt een droom om een succesvol bedrijf te hebben en ondernemer te worden, maar het kan lastig zijn om die droom werkelijkheid te maken.

Het vereist doorzettingsvermogen continue jezelf en processen te verbeteren en moed om groeikansen die je ziet te grijpen, je onderscheidend te positioneren en jouw verhaal te verkondigen.

Maar maak je geen zorgen, het is een proces en ik kan je helpen om de stappen te zetten, zowel de kleine als de grote.

Ik leer je om je doel helder voor ogen te houden, zelfs als het even tegenzit. Ik moedig je aan om niet op te geven, maar juist door te zetten en te vertrouwen dat jouw droom binnen handbereik is.

Daarnaast help ik je om je manifestatie kracht te vergroten en samen te werken met het universum om jouw doelen te bereiken. Ik leer je ook hoe je de energie van de maan kunt gebruiken bij je manifestaties.

Kortom, ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een succesvolle onderneming.

“Reach your goal faster and have fun doing it!


MIJN METHODE

EEN INSIDE OUT APPROACH

NAAR HET BEDRIJF VAN JOUW DROMEN

Als ondernemer weet je dat het behalen van doelen cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Toch lijkt het soms alsof de droomdoelen onmogelijk zijn om te bereiken. Waarom lukt het sommigen wel en anderen niet?

Vaak zijn het belemmerende overtuigingen en angsten die ons tegenhouden. We zien teveel beren op de weg en hebben het gevoel dat we het niet kunnen. Perfectionisme breekt ons op. Het dagelijks leven is druk en er lijkt geen tijd te zijn om ons te focussen op het stellen van doelen en het werken eraan.

Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om deze belemmeringen te overwinnen en je doelen te bereiken? Het BIG LEAP Coaching Traject is ontworpen met een inside out approach om barrières te doorbreken waardoor ondernemers hun volledige potentieel kunnen benutten.

Dit traject zal je helpen om:

 • Van binnenuit te weten en te voelen wat je zielsmissie is en welke rol jouw bedrijf hierin speelt;
 • Jezelf en je onderneming neer te zetten op een manier die bij je helemaal bij jou past én groei mogelijk maakt;
 • Persoonlijke belemmerende overtuigingen te elimineren, zodat ze jou en het potentieel van je bedrijf niet langer tegenhouden;
 • Daadwerkelijk stappen te zetten om je doelen te bereiken, je bedrijf succesvol je maken en jouw focus scherp op jouw netvlies te houden.

Klinkt dat als een droom?

Knijp jezelf maar even want dit kan ook jij realiseren! Het enige wat je nodig hebt, is de moed om de sprong te wagen en in dit BIG LEAP Coaching Traject te stappen en je krijgt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om je doelen te bereiken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

BIG LEAP

COACH TRAJECT voor ONDERNEMERS

REFLECTIE & INZICHT

Dieper inzicht in jezelf en bedrijf, reflectie op huidige situatie, sterke en zwakke punten en belemmerende overtuigingen opruimen om jou als ondernemer nog sterker te maken.

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Ontwikkeling van een groeistrategie op basis van sterke punten, aantrekkelijke positionering en productaanbod, effectieve zichtbaarheid en doelgericht actie nemen om je doelen te bereiken.

OPTIMALISATIE &

GROEI

Feedback en ondersteuning voor het optimaliseren van jouw onderneming en van jouw als ondernemer. Met andere woorden zowel zakelijke als persoonlijke groei en ontwikkeling.

TAKE YOUR BIG LEAP

Ben je klaar met het pierebadje en ready om in het diepe te springen? De sprong naar succes en vrijheid te wagen?

Ontdek hoe jij als ondernemer die BIG LEAP kan maken zodat je echt groeit met jouw onderneming! In slechts 6 maanden coach ik jou op Business Strategy, Positionering, Marketing, Communicatie, PR én persoonlijke groei. Samen ontwikkelen we een strategie die past bij jouw visie, scherpen we jouw positionering aan en optimaliseren we jouw marketing- en communicatieplan om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik help je om belemmeringen te doorbreken en een mindset te ontwikkelen die jouw groei en succes ondersteunt.

Kies hieronder het pakket dat het beste bij jou past.

BIG LEAP

VIP

 • De 6 BIG LEAP modules
 • Strategie sessie
 • 6 x een 1-op-1 persoonlijke coaching sessie t.w.v. €1800
 • 1-op-1 Whatsapp coaching
 • Workation in Spanje t.w.v. €2500

€5.895

6 maanden traject

JA, ik wil de 
VIP BIG LEAP

BIG LEAP

 • De 6 BIG LEAP modules
 • Strategie sessie
 • 6 x een 1-op-1 persoonlijke coaching sessie t.w.v. €1800
 • 1-op 1 Whatsapp coaching
 • Workation in Spanje t.w.v. €2500

€2.495 voor €1495

6 maanden traject

6 BIG LEAP Modules

In 6 modules naar jouw droom business ✨

01

Ondernemers reflectie

 • Wat is jouw missie en hoe maak je daar een lange termijn verdienmodel van?
 • Inzicht in beperkende overtuigingen die jou als ondernemer en jouw onderneming klein houden.
 • 3 Tools om af te rekenen met je eigen beperkende overtuigingen.
 • De juiste ondernemers mindset voor succes

02

Bedrijfsreflectie

 • Dromen en SMART doelen
 • Efficient takenpakket
 • Inzicht in knelpunten en waar verbeteringen mogelijk zijn
 • SWOT analyse; waar liggen voor jouw bedrijf de kansen?

03

Jouw unieke positionering

 • Personal Branding | Wie ben ik en voor wie ben ik er?
 • Jouw unieke merkwaarden
 • Jouw ideale klant en bijbehorende verlangen en pijn
 • Logische product opbouw/ product assortiment
 • Prijsstrategieën

04

Jouw zichtbaarheid, marketing en PR

 • Hoe kan jij jezelf en jouw product op een effectieve manier zo zichtbaar mogelijk maken.
 • Marketing | Een passende en opvallende go-to-market strategie

05

Groeistrategieën

 • Schaalmodellen
 • Waar liggen voor jou de groeimogelijkheden?
 • Welke stappen dien je te zetten om je bedrijf future proof te maken

06

Van Planning naar Actie

 • Doen én durven
 • Focus houden
 • Manifesteren en ma(a)nifesteren

WAAROM IK DOE WAT IK DOE

EEN EXPERT DIE JE KAN VERTROUWEN

IK HEB ZOWEL DE OPLEIDINGEN ALS DE ERVARING

Het leven heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Alle beslissingen en ervaringen - de goede en minder leuke - hebben voor mij geleid tot precies dit punt.

Van het verlies van mijn ouders tot mijn promotie tot marketing manager van L'Oréal op mijn 32ste. De verschillende bedrijven die ik heb gehad én de mooie bedrijven die ik als klant had in mijn eigen marketing, communicatie en PR bureau en waarmee ik heb mogen werken. Van de diverse coach opleidingen en mijn steeds grotere hang naar spiritualiteit tot aan de beslissing mijn koffers te pakken en naar een ander land (Spanje) te emigreren!

Ik ben iemand die denkt in mogelijkheden én oplossingen. Ben er van overtuigd dat alles mogelijk is. Ook voor jou! Ik ben enerzijds pragmatisch, doelgericht en anderzijds denk ik groots en hou ik er enorm van om te creëren en mooie succesvolle bedrijven neer te zetten. Ik ben een coach die er geen doekjes omwindt maar iemand die jou stimuleert en uitdaagt om jouw grootste potentieel te bereiken.

 • Marketing Directeur L'Oréal
 • Eigenaar Marketing Communicatie Bureau Amsterdam
 • Initiator Coaching Club
 • Dromenjager en Transformatief Business Coach
 • Eigenaar Boutique Retreat Casa Coline
 • Coachopleiding Gedragsverandering
 • NLP Practitioner
 • NLP Master
 • Transformatief Coach Opleiding
 • Hypnose, regressie, reïncarnatie, EFT
 • Reiki & Shamatic Healing

READY TO GET STARTED?

LET'S TALK ABOUT

YOUR DREAMS

Een coach inschakelen is een serieuze commitment. Maar dat is het hebben van een eigen bedrijf ook. Daar wil je energie van krijgen en dat wil je succesvol maken. Ga daarom voor het hoogst mogelijke! Het is het dubbel en dwars waard!

Plan een gratis strategie consult in met mij

om jouw doelen te inventariseren

en te kijken of wij een match zijn.


Hi, ik ben Nicoline.

Als ondernemer weet je dat het nemen van grote stappen nodig is om echt te groeien met jouw bedrijf. Maar soms is het lastig om die stappen alleen te zetten. Daarom ben je op zoek naar iemand die jou kan begeleiden en coachen op het gebied van Business Strategy, Positionering, Marketing, Communicatie, PR en persoonlijke groei. Iemand die samen met jou een strategie ontwikkelt die past bij jouw visie en jouw marketing- en communicatieplan optimaliseert.

Ik ben Nicoline en ik help ondernemers bij het navigeren door de uitdagingen van het ondernemerschap en coach hen bij het opzetten van een slimme en solide bedrijfsstrategie, terwijl ik ook aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en groei door belemmeringen te doorbreken waardoor het volledige potentieel kan worden bereikt.

Met meer dan 20 jaar marketing en communicatie ervaring en ruim 10 jaar ervaring als ondernemer, heb ik 3 succesvolle bedrijven opgezet. Mijn passie voor ondernemen is grenzeloos en ik hou van het avontuur en ben niet bang om te gaan voor het hoogst haalbare resultaat.

Ik push mijn klanten ook om verder te gaan dan ze dachten dat ze konden want alleen dan kom je verder. Dus ben je klaar om die BIG LEAP te maken en jouw droombedrijf te bouwen? Klik dan nu op de onderstaande button om een kennismakingsgesprek met mij in te plannen. Laten we samen jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen!

Liefs Nicoline 💋

©2023 Nicoline Schipper. All rights reserved.

PHONE

IK ZIE JOUW

TOEKOMST!

NICOLINE SCHIPPER

DROMENJAGER EN TRANSFORMATIEF BUSINESS COACH

BIG LEAP

DÉ ACCELERATOR VOOR JOUW ONDERNEMING.

VOOR ONDERNEMERS VOOR WIE MIDDELMATIGHEID GEEN OPTIE IS

Ben jij een ondernemer die het geklungel in het pierebadje ontgroeid is en klaar is om de BIG LEAP naar succes te maken? In dit exclusieve traject coach ik jou en jouw bedrijf o.g.v. Business Strategy, Postionering, Marketing en we doorbreken de persoonlijke belemmeringen die jou tegenhouden in jouw ondernemerschap.


HET LEVEN IS KORT. MAKE THE MOST OUT OF IT!

Mensen vragen wel eens wat is je drijfveer in jouw business, in jouw coaching en in jouw leven?

Waarom ben je dromenjager en doelenbereiker?

Waarom help je ondernemers als transformatief business coach bij die transformatie van droom naar werkelijkheid?

Waarom is dat zo belangrijk voor jou?

En als ik die vraag dan plat sla, is het antwoord eigenlijk heel simpel: het leven is kort, tijd is kostbaar, dus I want to make the most of it. Voor mezelf maar ik gun dat ook een ander.

Ik wil dat graag dat je voluit leeft in plaats van geleefd worden. Ik wil graag dat jij jouw hoogste potentieel leeft, jouw doelen verwezenlijkt en dat doet waar je blij van wordt.

Zowel zakelijk als ondernemer als privé.

Liefs Nicoline 💋

SUCCESVOL ALS ONDERNEMER

Heb jij een droom als ondernemer? Een hartenwens die je lijkt te moeten volgen? Mensen helpen met datgene dat jij al weet. Goed geld verdienen met wat je leuk vind en goed kan? Online of offline?

En wil jij een echt succesvolle onderneming bouwen met datgene dat je zo aan het hart gaat.

Weet dan: ondernemen is enerzijds de juiste strategie implementeren, een aantrekkelijke positionering én opvallende marketing en lekker verkopen. En anderzijds ook een persoonlijke reis: ondernemen is jezelf ontwikkelen.

In dit coach traject werken we zowel aan jouw bedrijf als aan jou als ondernemer omdat je niet alleen moet weten hoé iets moet, wat slim is als strategie of tof als marketing, maar het ook moet doén en dúrven en dus over genoeg eigenwaarde moet beschikken om echt helemaal in die ondernemersrol te stappen.

Als jouw coach in dit traject leer ik je precies dat én samen werken we aan een bedrijf dat niet alleen succesvol is, maar ook vervulling en voldoening geeft.


RUIM BLOKKADES OP

Heb jij ook van die kritische stemmetjes in je hoofd? Je bent niet alleen! Als ondernemer kan het lastig zijn om deze stemmen te negeren en vol vertrouwen te blijven werken aan je doelen en dromen.

Stemmetjes zoals:

 • Zijn mijn klanten wel echt tevreden? Lever ik wel voldoende waarde?
 • Is mijn bedrijf wel toekomstbestendig? Kan ik hier ook op lange termijn mijn geld mee verdienen?
 • Ik geloof in mijn product maar als het op verkopen neer komt, krijg ik gelijk rode vlekken en een bibberstem

Ze kunnen behoorlijk belemmerend zijn en je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken. Maar weet je wat het goede nieuws is? Deze stemmetjes zijn niet de waarheid.

In transformatieve coaching sessies kunnen we deze belemmerende overtuigingen aanpakken en vervangen door positieve gedachten en overtuigingen.

Je zult merken dat wanneer je deze blokkades uit de weg ruimt, je meer ruimte en vrijheid voelt om te doen waar je écht goed in bent en waar je hart ligt.

Dus waar wacht je nog op? Maak de weg vrij naar jouw dromen en start vandaag nog met het opruimen van jouw belemmerende overtuigingen.


MANIFESTEER JOUW DOEL

Je hebt een droom om een succesvol bedrijf te hebben en ondernemer te worden, maar het kan lastig zijn om die droom werkelijkheid te maken.

Het vereist doorzettingsvermogen continue jezelf en processen te verbeteren en moed om groeikansen die je ziet te grijpen, je onderscheidend te positioneren en jouw verhaal te verkondigen.

Maar maak je geen zorgen, het is een proces en ik kan je helpen om de stappen te zetten, zowel kleine als grote.

Ik leer je om je doel helder voor ogen te houden, zelfs als het even tegenzit. Ik moedig je aan om niet op te geven, maar juist door te zetten en te vertrouwen dat jouw droom binnen handbereik is.

Daarnaast help ik je om je manifestatie kracht te vergroten en samen te werken met het universum om jouw doelen te bereiken. Ik leer je ook hoe je de energie van de maan kunt gebruiken bij je manifestaties.

Kortom, ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een succesvolle onderneming.


MIJN METHODE

EEN INSIDE OUT APPROACH

Als ondernemer weet je dat het behalen van doelen cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Toch lijkt het soms alsof de droomdoelen onmogelijk zijn om te bereiken. Waarom lukt het sommigen wel en anderen niet?

Vaak zijn het belemmerende overtuigingen en angst die ons tegenhouden. We zien teveel beren op de weg en hebben het gevoel dat we het niet kunnen. Het dagelijks leven is druk en er lijkt geen tijd te zijn om ons te focussen op het stellen van doelen en het werken eraan.

Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om deze belemmeringen te overwinnen en je doelen te bereiken? Het BIG LEAP Coaching Traject is ontworpen met een inside out approach om barrières te doorbreken waardoor ondernemers hun volledige potentieel kunnen benutten.

Dit traject zal je helpen om:

 • Van binnenuit te weten en te voelen wat je zielsmissie is en welke rol jouw bedrijf hierin speelt;
 • Jezelf en je onderneming neer te zetten op een manier die bij je helemaal bij jou past én groei mogelijk maakt;
 • Persoonlijke belemmerende overtuigingen te elimineren, zodat ze jou en het potentieel van je bedrijf niet langer tegenhouden;
 • Daadwerkelijk stappen te zetten om je doelen te bereiken, je bedrijf succesvol je maken en jouw focus scherp op jouw netvlies te houden.

Klinkt dat als een droom?

Knijp jezelf maar even want dit kan ook jij realiseren! Het enige wat je nodig hebt, is de moed om de sprong te wagen en in dit BIG LEAP Coaching Traject te stappen en je krijgt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om je doelen te bereiken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

BIG LEAP

COACH TRAJECT

voor ondernemers

REFLECTIE & INZICHT

Dieper inzicht in jezelf en bedrijf, reflectie op huidige situatie, sterke en zwakke punten en belemmerende overtuigingen opruimen om jou als ondernemer nog sterker te maken.

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Ontwikkeling van een groeistrategie op basis van sterke punten, aantrekkelijke positionering en productaanbod, effectieve zichtbaarheid en doelgericht actie nemen om je doelen te bereiken.

OPTIMALISATIE & GROEI

Feedback en ondersteuning voor het optimaliseren van jouw onderneming en van jouw als ondernemer. Met andere woorden zowel zakelijke als persoonlijke groei en ontwikkeling.


TAKE YOUR BIG LEAP

jouw big leap in 6 maanden

Ben je klaar met het pierebadje en ready om in het diepe te springen?

De sprong naar succes en vrijheid te wagen?

Ontdek hoe jij als ondernemer die BIG LEAP kan maken zodat je echt groeit met jouw onderneming! In slechts 6 maanden coach ik jou op Business Strategy, Positionering, Marketing, Communicatie, PR én persoonlijke groei. Samen ontwikkelen we een strategie die past bij jouw visie, scherpen we jouw positionering aan en optimaliseren we jouw marketing- en communicatieplan om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik help je om belemmeringen te doorbreken en een mindset te ontwikkelen die jouw groei en succes ondersteunt.

Kies hieronder het pakket dat het beste bij jou past.

BIG LEAP VIP

 • De 6 BIG LEAP modules
 • Strategie sessie
 • Maandelijkse groepscoaching sessies
 • 1-op-1 Whatsapp Coaching
 • 6 Persoonlijke 1-op-1 Coaching Sessies t.w.v. €1800
 • Workation (5 dagen) in Spanje t.w.v. €2500

€5.895


BIG LEAP

 • De 6 BIG LEAP modules
 • Strategie sessie
 • Maandelijkse groepscoaching sessies
 • 1-op 1 Whatsapp coaching
 • 6 Persoonlijke Coaching Sessies t.w.v. €1800
 • Workation (5 dagen) in Spanje t.w.v. €2500

van €2.495 voor €1495


6 BIG LEAP Modules

In 6 modules jouw droom business ✨

01 Ondernemers reflectie

 • Wat is jouw missie en hoe maak je daar een lange termijn verdienmodel van?
 • Inzicht in beperkende overtuigingen die jou als ondernemer en jouw onderneming klein houden.
 • 3 Tools om af te rekenen met je eigen beperkende overtuigingen.
 • De juiste ondernemers mindset voor succes

02 Bedrijfsreflectie

 • Dromen en SMART doelen
 • Efficient takenpakket
 • Inzicht in knelpunten en waar verbeteringen mogelijk zijn
 • SWOT analyse; waar liggen voor jouw bedrijf de kansen?

03 Positionering

 • Personal Branding | Wie ben ik en voor wie ben ik er?
 • Jouw unieke merkwaarden
 • Jouw ideale klant en bijbehorende verlangen en pijn
 • Logische product opbouw/ product assortiment
 • Prijsstrategieën

04 Groeistrategie

 • Schaalmodellen
 • Waar liggen voor jou de groeimogelijkheden?
 • Welke stappen dien je te zetten om je bedrijf future proof te maken

05 Zichtbaarheid, marketing en PR

 • Hoe kan jij jezelf en jouw product op een effectieve manier zo zichtbaar mogelijk maken.
 • Marketing | Een passende en opvallende go-to-market strategie
 • PR | Een super efficient onderdeel van jouw marketingplan

06 Van Planning naar Actie

 • Doen én durven
 • Focus houden
 • Manifesteren en ma(a)nifesteren

WAAROM IK DOE WAT IK DOE

EEN EXPERT DIE JE KAN VERTROUWEN

IK HEB ZOWEL DE OPLEIDINGEN ALS DE ERVARING

Het leven heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Alle beslissingen en ervaringen - de goede en minder leuke - hebben voor mij geleid tot precies dit punt.

Van het verlies van mijn ouders tot mijn promotie tot marketing manager van L'Oréal op mijn 32ste. De verschillende bedrijven die ik heb gehad én de mooie bedrijven die ik als klant had in mijn eigen marketing, communicatie en PR bureau en waarmee ik heb mogen werken. Van de diverse coach opleidingen en mijn steeds grotere hang naar spiritualiteit tot aan de beslissing mijn koffers te pakken en naar een ander land (Spanje) te emigreren!

Ik ben iemand die denkt in mogelijkheden én oplossingen. Ben er van overtuigd dat alles mogelijk is. Ook voor jou! Ik ben enerzijds pragmatisch, doelgericht en anderzijds denk ik groots en hou ik er enorm van om te creëren en mooie succesvolle bedrijven neer te zetten. Ik ben een coach die er geen doekjes omwindt maar iemand die jou stimuleert en uitdaagt om jouw grootste potentieel te bereiken.

 • Marketing Directeur L'Oréal
 • Eigenaar Marketing Communicatie Bureau Amsterdam
 • Initiator Coaching Club
 • Dromenjager en Transformatief Business Coach
 • Eigenaar Boutique Retreat Casa Coline
 • Coachopleiding Gedragsverandering
 • NLP Practitioner
 • NLP Master
 • Transformatief Coach Opleiding
 • Hypnose, regressie, reïncarnatie en EFT
 • Reiki & Shamatic Healing

READY TO GET STARTED?

LET'S TALK ABOUT

YOUR DREAMS

Een coach inschakelen is een serieuze commitment. Maar dat is het hebben van een eigen bedrijf ook. Daar wil je energie van krijgen en dat wil je succesvol maken. Ga daarom voor het hoogst mogelijke! Het is het dubbel en dwars waard!

Plan een gratis strategie consult in met mij

om jouw doelen te inventariseren en te kijken of wij een match zijn.


Hi, ik ben Nicoline.

Als ervaren ondernemer weet je dat het nemen van grote stappen nodig is om echt te groeien met jouw bedrijf. Maar soms is het lastig om die stappen alleen te zetten. Daarom ben je op zoek naar iemand die jou kan begeleiden en coachen op het gebied van Business Strategy, Positionering, Marketing, Communicatie, PR en persoonlijke groei. Iemand die samen met jou een strategie ontwikkelt die past bij jouw visie en jouw marketing- en communicatieplan optimaliseert.

Ik ben Nicoline en ik help ondernemers bij het navigeren door de uitdagingen van het ondernemerschap en coach hen bij het opzetten van een slimme en solide bedrijfsstrategie, terwijl ik ook aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en groei door belemmeringen te doorbreken waardoor het volledige potentieel kan worden bereikt.

Met meer dan 20 jaar marketing en communicatie ervaring en ruim 10 jaar ervaring als ondernemer, heb ik 3 succesvolle bedrijven opgezet. Mijn passie voor ondernemen is grenzeloos en ik hou van het avontuur en ben niet bang om te gaan voor het hoogst haalbare resultaat.

Ik push mijn klanten ook om verder te gaan dan ze dachten dat ze konden want alleen dan kom je verder. Dus ben je klaar om die BIG LEAP te maken en jouw droombedrijf te bouwen? Klik dan nu op de onderstaande button om een kennismakingsgesprek met mij in te plannen. Laten we samen jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen!

Liefs Nicoline 💋

©2023 Nicoline Schipper. All rights reserved.

END PHONE